Partizánska Ľupča

Vyhlásenie výzvy na doplňujúce voľby členov do Rady školy pri Základnej škole s materskou školou Partizánska Ľupča

Registratúrna značka: U/A

Číslo registratúrneho záznamu: R2019/0140/837

Obec Partizánska Ľupča ako zriaďovateľ základnej školy v zmysle § 25 ods. 1 Zákona 596/2003 Z. z o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov a podľa § 1 ods. 2 a 3 Vyhlášky Ministerstva školstva Slovenskej republiky č. 291/2004 Z. z., ktorou sa určujú podrobnosti o spôsobe ustanovenia orgánov školskej samosprávy, o ich zložení, o ich organizačnom a finančnom zabezpečení z dôvodu zániku členstva v rade školy podľa §25 ods. 12, vyhlasuje výzvu na doplňujúce voľby členov do Rady školy pri Základnej škole s materskou školou, Partizánska Ľupča 419, Partizánska Ľupča za zákonných zástupcov materskej školy.

Uzávierka výzvy je do 30. septembra 2019. Zloženie 11 člennej rady školy je v súlade s § 25 zákona.

V zmysle § 1 ods. 2 vyhlášky, doplňujúce voľby členov rady školy zabezpečí a vykoná riaditeľ školy a zoznam zvolených členov rady školy aj s kontaktnými údajmi (meno a priezvisko, adresa bydliska, telefonický kontakt a e-mailová adresa) doručí zriaďovateľovi.

V Partizánskej Ľupči, 20. septembra 2019.

Bc. Ladislav Balážec, starosta obce

Dátum zvesenia: 21. 9. 2022 Zodpovedá: Správca Webu Dokument zverejnený iba na elektronické úradnej tabuli

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne